Getuigenissen van families

Getuigenissen van families

«Wij vinden Baluchon schitterend zo! Wij hebben die rust nodig en die is maximaal als we weten dat mijn mama thuis kan blijven en goed verzorgd wordt.»

«Bedankt aan de baluchonneuse. Het was een heel leuke ontmoeting, net zoals een vriendin die u verstaat zonder woorden. »

« U kan deze organisatie vertrouwen want de rustpauzes zijn belangrijk om uw familielid goed te kunnen verzorgen. »

« De baluchonneuse begreep meteen dat ik erg betrokken was bij mijn moeder en mensen hebben die begrijpen wat we dagelijks meemaken doet ons een wereld van goed. Hartelijk dank! »

« Aarzel gewoon niet om het te doen. Het geeft de verzorger een frisse wind, wetende dat hun naaste in goede handen is, bij iemand die veel van de ziekte afweet. »

« De baluchonneuses zijn goed opgeleid. Ik waardeer de finesse van hun analyses en hun vermogen om zich aan te passen aan mensen die een ziekte ontwikkelen die niet gemakkelijk te bevatten of om mee te leven is. »

« Het is heel aangenaam en ontroerend om het dagboek van de baluchonneuse te lezen en te beseffen hoeveel tijd en aandacht ze aan haar heeft besteed. Sindsdien hebben we de televisie direct aangesloten en kijkt hij ‘s middags naar programma’s en documentaires. »

« Ik ben ervan overtuigd dat de zorgzame en liefdevolle aandacht van de baluchonneuse voor mijn vader hem veel goed heeft gedaan. Haar holistische benadering is een echt geschenk dat hem en alle gezinsleden een wereld van goed heeft gedaan. Het is een kostbare herinnering aan de aandacht die we moeten blijven hebben. »